Tallers formatius març 2019

Tallers formatius març 2019

Benvolgudes famílies:

Tenim el plaer de convidar-vos a la segona part de la formació per a docents i familiars iniciada aquest curs. Us recordem que és un taller sobre el Model dialògic de prevenció i resolució de conflictes, amb l’objectiu de crear espais lliures de violència basant-nos en les evidències científiques.

La propera sessió serà el dimecres 6 de març de 16 a 18 hores al nostre centre. Per a les famílies assistents els Centre posarà una monitora de 17 a 18 hores per a la vigilància dels seus fills i filles.

Per a aquest Taller, cal llegir prèviament un article científic per a participar en la tertúlia que farem el mateix dia de la formació.

A continuació trobareu l’article que cal llegir en format pdf.

Veniu! Us esperem! Sumem!


També et pot interessar

General

Vaga 8 de març

Estimades famílies, Com ja sabeu, demà divendres 8 de març, hi ha convocada una vaga feminista. Les mestres de l’escola estan en el seu dret d’acollir-se. L’escola establirà els serveis

Novetats

Admissió nou alumnat 2019/2020

La Conselleria d’Educació ja ha publicat la resolució que regula el procediment d’admissió del nou alumnat per al proper curs 2019/2020. Les dates per a la presentació de les sol·licituds

Novetats

Protegit: Missatge en una Botella

No hi ha extracte perquè és una entrada protegida.