Tallers “bon ús d’internet i els mòbils”

Tallers “bon ús d’internet i els mòbils”

Aquest dimarts 7 de novembre tots els alumnes de 5é i 6é, han treballat en unes sessions teòriques la importància de saber utilitzar correctament i de forma responsable els dispositius i aplicacions informàtiques que els envolten dia a dia: telèfons mòbils, ordinadors, tablets i videoconsoles… D’aquesta manera s’ha volgut conscienciar dels avantatges i desavantatges en la utilització dels diferents dispositius tecnològics amb connexió a Internet, aplicacions i xarxes socials, per d’aquesta manera poder assolir un major equilibri en la utilització adequada d’aquests.

Tanmateix moltes famílies d’aquests alumnes han assistit a unes xerrades per tal de promoure un bon ús d’Internet i els telèfons mòbils en els seus fills i filles, entenent així que a banda de ser una eina magnífica per al seu desenvolupament, també impliquen riscos i perills que s’han de conéixer i saber abordar per tal de poder ajudar aquells menors que puguen sofrir-los.

Aquesta activitat ha sigut promoguda des de la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Adictives de Xàbia coordinada pel Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Xàbia.

Podeu accedir al material de la xerrada punxant en la imatge:

 

També et pot interessar

Activitats del centre

Protegit: Masterclass de tennis taula

No hi ha extracte perquè és una entrada protegida.

Activitats del centre

Quin fàstic de plàstic!

El dilluns 15 d’abril, l’alumnat de 5é i 6é començarem amb el nostre repte de les neteges quinzenals a la platja de la Grava. Vos animem a totes i tots

Activitats del centre

Llibret de receptes “Un mosset de la nostra Mar” 2018

Els alumnes de 5é de Primària hem estat estudiant durant aquest tercer trimestre una UDI relacionada amb el menjar i les receptes amb ingredients principals mariners.  Durant aquestes setmanes hem