Tallers “bon ús d’internet i els mòbils”

Tallers “bon ús d’internet i els mòbils”

Aquest dimarts 7 de novembre tots els alumnes de 5é i 6é, han treballat en unes sessions teòriques la importància de saber utilitzar correctament i de forma responsable els dispositius i aplicacions informàtiques que els envolten dia a dia: telèfons mòbils, ordinadors, tablets i videoconsoles… D’aquesta manera s’ha volgut conscienciar dels avantatges i desavantatges en la utilització dels diferents dispositius tecnològics amb connexió a Internet, aplicacions i xarxes socials, per d’aquesta manera poder assolir un major equilibri en la utilització adequada d’aquests.

Tanmateix moltes famílies d’aquests alumnes han assistit a unes xerrades per tal de promoure un bon ús d’Internet i els telèfons mòbils en els seus fills i filles, entenent així que a banda de ser una eina magnífica per al seu desenvolupament, també impliquen riscos i perills que s’han de conéixer i saber abordar per tal de poder ajudar aquells menors que puguen sofrir-los.

Aquesta activitat ha sigut promoguda des de la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Adictives de Xàbia coordinada pel Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Xàbia.

Podeu accedir al material de la xerrada punxant en la imatge:

 

També et pot interessar

Activitats del centre

Protegit: Masterclass de tennis taula

No hi ha extracte perquè és una entrada protegida.

Activitats del centre

Protegit: FESTA DE LA TARDOR-1R CICLE

No hi ha extracte perquè és una entrada protegida.

Activitats del centre

Programa d’Educació Vial

Els alumnes d’infantil i de primària del CEIP Port de Xàbia han disfrutat durant esta setmana d’un circuit d’educació vial instal·lat en el pati del propi centre educatiu. Des de