Matriculació

La Conselleria d’Educació ha publicat hui 30 de març de 2021 la resolució que regula el calendari d’admissió i matriculació per al proper curs 2021-2022. La presentació de sol·licituds d’admissió telemàtica en Infantil i Primària serà del 25 de maig al 2 de juny i la matriculació de l’1 al 16 de juliol.

Per ampliar la informació: http://ow.ly/p0AV30rCHqg

Per consultar la resolució al DOGV: http://ow.ly/wKpp30rCHtq


La Conselleria d’Educació va realitzar el dimecres 7 d’abril de 2021 el sorteig públic de les lletres dels cognoms per resoldre els possibles empats en el procés d’admissió de nou alumnat per al proper curs 2021-22. D’acord al resultat, les dues lletres per les quals s’ordenarà el primer cognom són EV, mentre que les dues lletres per les quals s’ordenarà el segon cognom són NY, que seran útils quan coincideixin les dues primeres lletres del primer cognom de dos escolars empatats. En cas que l’alumne o alumna no tinga un segon cognom es considera que aquest comença per AA.

L’acte s’ha dut a terme aquest matí a partir de les 09.00 hores a les dependències de la Conselleria d’Educació i davant la presència de notari José Alicarte Domingo, designat per torn notarial establert per la Generalitat Valenciana.