Política de tractament de protecció de dades personals

Política de tractament de protecció de dades personals

Amb el propòsit de garantir el que disposa la resolució de 28 de juny de 2018, de la Sotssecretaria de la Conselleria d’Educació, Recerca, Cultura i Esport, per la qual és dicten instruccions per al compliment de la normativa de protecció de dades en els centres educatius públics de titularitat de la Generalitat, publicada en el DOGV el 3 de desembre de 2018 i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals;el CEIP Port de Xàbia adopta la política de tractament de dades personals del seu alumnat i familiars, la qual serà informada a tots els titulars de les dades recol·lectades o que en el futur s’obtinguen en l’exercici de les activitats de consulta i ús de la informació generada, produïda o difosa pel Centre.

D’aquesta manera el CEIP Port de Xàbia manifesta que els drets de la privacitat, la intimitat i el bon nom en el tractament de les dades personals, i en conseqüència totes les seues actuacions es regiran pels principis de legalitat, finalitat, llibertat, veracitat, qualitat, transparència, accés, circulació restringida, seguretat i confidencialitat.

Totes les persones que en el desenvolupament de diferents activitats acadèmiques, contractuals o laborals, entre d’altres, siguen permanents o ocasionals, arribaren a subministrar al CEIP Port de Xàbia qualsevol tipus d’informació o dada personal, podrà conéixer-la, actualitzar-la o rectificar-la pels mitjans previstos en l’esmentada resolució.

És per això que, a partir d’ara, els membres de la comunitat educativa, observareu novetats i diferències en les circulars, notificacions, formularis, pàgina web i d’altres formes de comunicació respecte a les utilitzades amb anterioritat degut a la necessitat d’adaptar tota la documentació i espais utilitzats pel centre educatiu a la normativa vigent.

Una de les novetats més importants és l’accés privat per als espais restringits de la web del nostre col·le. Aquelles pàgines on hi haja fotografies de l’alumnat o informació amb dades personals sensibles estaran protegides amb un codi. Caldrà que aquelles persones interessades a accedir a aquests espais web, passeu per Secretaria i emplenar la sol·licitud de contrasenya per a accedir als espais restringits de la web.

També és important comunicar-vos que, ens els actes i esdeveniments organitzats al Centre, els familiars de l’alumnat que hi participe:

  • SI podran prendre fotografies i vídeos de les activitats.
  • les imatges es realitzaran exclusivament per al seu ús personal i domèstic.
  • queda prohibida la difusió de les imatges fora de l’àmbit privat, com blogs o xarxes socials (Facebook, Instagram, Whatsapp, Telegram…).
  • el Centre NO es farà responsable de la captació i ús de les imatges amb finalitats personals i domèstiques, sent els pares,mares i familiars els únics responsables en relació amb aquests.

Tanmateix us aconsellem que consulteu tota la normativa aplicable dalt esmentada per tal d’estar informats al respecte.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/41/d513865376/htdocs/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

També et pot interessar

General

Reunió famílies inici curs

Per a visualitzar la presentació, punxeu ací

General

Nova normativa cadiretes infantils

El departament de Seguretat Vial de la Policia Local de Xàbia ens han informat que des de l’1 d’octubre els menors d’alçada igual o inferior a 135 cm han de

General

Carta Xàbia COVID19

Punxeu en el següent enllaç per accedir al contingut: Carta informativa COVID-19 Xàbia