Newsletter

Si vols estar enterat/ada de totes les notícies que publiquem a la nostra web sense tindre que visitar-la, dona’ns la teua adressa d’e-mail i t’enviarem un missatge automàticament cada vegada que publiquem informació nova.

Podràs donar-te de baixa en cualsevol moment. Les teues dades sols s’utilizaran per a enviar aquest butlletins, no els cedirem ni vendrem a tercers, ni s’utilizaran amb cap altra finalitat.

A fi de donar compliment a les obligacions derivades de l’aprovació del Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) el 25 de maig de 2018 per la Unió Europea i la resolució de 28 de juny de 2018 de la Conselleria d’Educació, el CEIP Port de Xàbia li informa que:

1.- És responsable d’un fitxer de dades de caràcter personal, en el qual es troben incloses dades relatives als pares, mares, tutors/es legals i alumnat del centre.

2.- Les dades recollides s’utilitzaran per enviar informació de forma electrònica sobre les consultes fetes a la web del Centre.

3.- Així mateix el CEIP Port de Xàbia li garanteix la confidencialitat de les dades personals aportades i li informa que podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició a la següent adreça: C/Joan Fuster n.1, 03730, Xàbia (Alacant).