Ens deixa Leo Cervera

Ens deixa Leo Cervera

Tenia poc més de 60 anys i una llarga vida dedicada al que més li agradava, l’ensenyança. Leopold Cervera Chesa, director del nostre col·legi des de 1991 i fins a 2012, ens deixava l’1 de desembre quan seu cor no va poder resistir els envits d’una llarga malaltia.

En el centre tenim previst fer algun tipus d’acte en memòria de què fora el nostre director durant 22 anys, encara que será més endavant, des de la calma. El mateix dia 1, es va transmetre la notícia als alumnes, perquè a més de professor i director era una persona molt volguda per tots.

Leopold Cervera va estudiar en l’Escola Universitària de Magisteri Ausiàs March, va començar exercir com a mestre en els col·legis de l’interior de la comarca i immediatament va deixar la seua empremta. De fet, va ser un dels impulsors i organitzadors de les Primera jornades d’Escoles en el Medi Rural que es van celebrar l’any 1987 i de moltes altres iniciatives al llarg de la seua vida com a docent.

La missa funeral va tindre lloc el dia 2 de desembre a les 11:30h a l’església de la Vall d’Alcalà, la seua localitat natal des d’on eixia tots els matins rumb a Xàbia, cap al seu col·legi a ensenyar als xiquets, fins que es va jubilar.

També et pot interessar

General

Subscriu-te a la nova newsletter

Vols rebre un email al teu correu quan publiquem notícies a la web?

General

8 de març – Dia de la Dona

Al llarg d’aquestes últimes setmanes a l’escola hem treballat el Dia Internacional de la Dona. Amb els xiquets i xiquetes dels diferents cursos hem fet tallers d’educació artística relacionats amb