Llistat de llibres 2016/2017

Llistat de llibres 2016/2017

Ja podeu descarregar ací el llistat de llibres per al proper curs 2016/2017.

Heu de tenir en compte que les famílies que s’hagen adherit al banc de #XarxaLlibres i que cursen 1r i 2n de Primària en el curs 2016/2017, han d’encomanar tots els llibres, i quan estiga disponible el xec-llibre, entregar-lo a l’establiment on s’hagen adquirit els llibres.

La resta d’alumnes que s’hagen adherit al banc de #XarxaLlibres han de comprar sols aquells materials ombrejats en gris.

Aquells alumnes que no s’han adherit al banc de llibres, han de comprar la totalitat de materials que apareixen al llistat.

 

També et pot interessar

General

Llistats definitius Ajudes Menjador 16/17

Ja podeu consultar ací els llistats definitius de beneficiaris i no beneficiaris que ens ha remés la Direcció Territorial d’Alacant.

General

Comunicacions Telegram – Conselleria Educació

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport posa a disposició de TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA un canal de comunicació mitjançant l’aplicació de telèfon mòbil Telegram. Si us uniu al canal

General

Nou horari escolar

El passat dijous 15 de setembre les famílies aprovàreu per un 82,87% dels vots a favor, adoptar una modificació en l’organització de l’horari de la jornada escolar per al present