Graduació 6é Primària i Infantil 5 anys

Graduació 6é Primària i Infantil 5 anys

Un any més hem celebrat l’emotiu acte de Graduació dels alumnes del col·le que canvien d’etapa: els d’Infantil 5 anys que passen a l’etapa de Primària i els de sisé que se’n van a l’institut per fer l’ESO.

L’acte ha sigut inaugurat per  la directora, que ha dedicat unes boniques paraules als graduats més menuts, destacant que hui era un moment especial en la seua vida i la de les seues famílies, sent conscients de que van creixent i de com van aprenent i, a poc a poc, comencen a ser cada vegada més autònoms.

Després la seua tutora Jessi els ha fet entrega de la orla, un diploma i un muntatge de fotos de record. En acabar, les famílies han volgut oferir unes paraules d’agraïment a Jessi pels seus tres anys de dedicació i acompanyament amb els alumnes del grup dels 3 als 5 anys.

A continuació ha estat el torn dels alumnes de 6é. Els seus tutors Isabel i Jose Luis han volgut dedicar-los unes paraules d’estima que han fet emocionar-se a alumnes i famílies, per a després fer-los entrega del globus de graduats, símbol del canvi d’etapa i desig de millora i aprenentatge per a l’ESO.

Famílies, companys i mestres hem presenciat tan emotiu acte, amb sentiments d’orgull, alegria i nostàlgia al recordar els seus moments viscuts en aquestes etapes.

Enhorabona a tots els xiquets i xiquetes! Estem molt orgullosos de vosaltres!

Punxant en la següent imatge podeu vore les galeries completes de fotos.

 

També et pot interessar

Activitats del centre

Nadal a l’escola

Un any més, al CEIP Port de Xàbia hem acabat el trimestre d’una manera molt nadalenca. A primera hora i, com venim fent ja molts anys, hem anat tots els

Activitats del centre

Festival fi de curs 2016-2017

Com cada any, ja estem a Juny i acomiadem el curs amb el festival. Hem passat un dia amb molta il·lusió i alegria per què tot isquera d’allò més bé

Activitats del centre

Programa d’Educació Vial

Els alumnes d’infantil i de primària del CEIP Port de Xàbia han disfrutat durant esta setmana d’un circuit d’educació vial instal·lat en el pati del propi centre educatiu. Des de