Graduació 6é Primària i Infantil 5 anys

Graduació 6é Primària i Infantil 5 anys

Un any més hem celebrat l’emotiu acte de Graduació dels alumnes del col·le que canvien d’etapa: els d’Infantil 5 anys que passen a l’etapa de Primària i els de sisé que se’n van a l’institut per fer l’ESO.

L’acte ha sigut inaugurat per  la directora, que ha dedicat unes boniques paraules als graduats més menuts, destacant que hui era un moment especial en la seua vida i la de les seues famílies, sent conscients de que van creixent i de com van aprenent i, a poc a poc, comencen a ser cada vegada més autònoms.

Després la seua tutora Jessi els ha fet entrega de la orla, un diploma i un muntatge de fotos de record. En acabar, les famílies han volgut oferir unes paraules d’agraïment a Jessi pels seus tres anys de dedicació i acompanyament amb els alumnes del grup dels 3 als 5 anys.

A continuació ha estat el torn dels alumnes de 6é. Els seus tutors Isabel i Jose Luis han volgut dedicar-los unes paraules d’estima que han fet emocionar-se a alumnes i famílies, per a després fer-los entrega del globus de graduats, símbol del canvi d’etapa i desig de millora i aprenentatge per a l’ESO.

Famílies, companys i mestres hem presenciat tan emotiu acte, amb sentiments d’orgull, alegria i nostàlgia al recordar els seus moments viscuts en aquestes etapes.

Enhorabona a tots els xiquets i xiquetes! Estem molt orgullosos de vosaltres!

Punxant en la següent imatge podeu vore les galeries completes de fotos.

 

També et pot interessar

Activitats del centre

Tallers “bon ús d’internet i els mòbils”

Aquest dimarts 7 de novembre tots els alumnes de 5é i 6é, han treballat en unes sessions teòriques la importància de saber utilitzar correctament i de forma responsable els dispositius

Activitats del centre

Marxa ciclista a l’Arenal

El passat divendres 19 de maig, l’alumnat d’Infantil i Primària del nostre col·le va gaudir d’un dia molt especial. Amb motiu de la cloenda del curs d’educació vial impartit per

Activitats del centre

Llibret de receptes “Un mosset de la nostra Mar”

Els alumnes de 5é de Primària hem estat estudiant durant el tercer trimestre una UDI relacionada amb el menjar i les receptes amb base marinera.  Durant aquests mesos hem treballat