Eleccions Consell Escolar de Centre

Eleccions Consell Escolar de Centre

En compliment de la RESOLUCIÓ de 23 de setembre de 2019, de la Direcció General de Política Educativa, el proper 21 de novembre es celebraran eleccions per a elegir els representants dels sectors de mares i pares, professorat i PAS en el Consell Escolar del Centre.

Per això ja teniu a la vostra disposició en secretaria els impresos per a la presentació de candidatures de pares i mares.

D’acord amb el calendari d’actuacions, el termini per a la presentació de candidatures del sector famílies és fins al 4 de novembre de 2019.

També podeu consultar el cens electoral al tauler d’anuncis principal a secretaria (reclamacions fins el 18 de novembre).

Les votacions el dia 21 de novembre es faran mitjançant sufragi directe, secret i no delegable. En aquesta elecció parcial, cada votant dipositarà en l’urna corresponent una papereta on haurà de marcar el nom o noms de les persones a les quals atorga la representació.

Els electors que ho desitgen també podran emetre el vot per correu, si voleu més informació dirigiu-se a la secretaria del Centre.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/41/d513865376/htdocs/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

També et pot interessar

General

Mascarestiu – Galeria d’imatges

Ja podeu accedir a la galeria d’imatges de Mascarestiu!!! Totes les mascaretes són unes autèntiques obres d’art, aquest estiu marcareu tendència! Punxeu en la següent imatge per tal d’accedir a

Activitats del centre

Protegit: Missatge en una Botella

No hi ha extracte perquè és una entrada protegida.

General

Protegit: Campanya contra la Violència de Gènere

No hi ha extracte perquè és una entrada protegida.