Eleccions Consell Escolar de Centre

Eleccions Consell Escolar de Centre

En compliment de la RESOLUCIÓ de 23 de setembre de 2019, de la Direcció General de Política Educativa, el proper 21 de novembre es celebraran eleccions per a elegir els representants dels sectors de mares i pares, professorat i PAS en el Consell Escolar del Centre.

Per això ja teniu a la vostra disposició en secretaria els impresos per a la presentació de candidatures de pares i mares.

D’acord amb el calendari d’actuacions, el termini per a la presentació de candidatures del sector famílies és fins al 4 de novembre de 2019.

També podeu consultar el cens electoral al tauler d’anuncis principal a secretaria (reclamacions fins el 18 de novembre).

Les votacions el dia 21 de novembre es faran mitjançant sufragi directe, secret i no delegable. En aquesta elecció parcial, cada votant dipositarà en l’urna corresponent una papereta on haurà de marcar el nom o noms de les persones a les quals atorga la representació.

Els electors que ho desitgen també podran emetre el vot per correu, si voleu més informació dirigiu-se a la secretaria del Centre.

També et pot interessar

General

Protegit: Hort Escolar

No hi ha extracte perquè és una entrada protegida.

General

Canal de Telegram

TOTA LA INFORMACIÓ DEL COL·LE, A LA TEUA MÀ! Mitjançant el nostre canal de Telegram (app gratuïta) vos mantenim informats de totes aquelles qüestions importants relacionades amb la vida escolar

General

Protegit: Campanya contra la Violència de Gènere

No hi ha extracte perquè és una entrada protegida.