Coneixem els alumnes del Trenc d’Alba

Coneixem els alumnes del Trenc d’Alba

El passat divendres 27 d’octubre, els alumnes de primer, segon i tercer de primària  del CEIP Port de Xàbia, vam rebre als  companys del Trenc d’Alba.

El curs passat vam començar un projecte de correspondència per correu ordinari, i aquest any, hem continuat amb les actuacions, encetant el curs amb una Trobada per tal de veure’ns les cares per primera vegada.
Els alumnes del Trenc d’Alba van arribar al Centre del Port a les 10 del matí. Els amfitrions, els vam rebre amb una pancarta de benvinguda i un grapat de globus.
Acte seguit, vam realitzar jocs per tal de conèixer els companys nous de forma divertida. Vam esmorzar junts, i abans d’acomiadar-nos, vam fer un intercanvi de regals.
Va ser una jornada molt divertida, i ja estem desitjant començar a cartejar-se i retrobar-se de nou a final de curs, aquesta vegada, a l’altre Centre, al Trenc d’Alba.
Podeu vore un recull d’imatges en aquest enllaç

També et pot interessar

Activitats complementàries

Tallers Culinart 2017

Ahir 6 d’abril els alumnes de 5é i 6é del CEIP Port de Xàbia vam poder gaudir de l’experiència Culinart, on es combinen tallers de cuina saludable i art. Enguany

Activitats complementàries

Netegem la nostra mar

Des de l’escollera del far roig fins al far verd i des del port de Xàbia fins a la desembocadura del riu Gorgos, passant pel Passeig Marina Espanyola, va ser

Activitats complementàries

Visita Falles de València

Aquest darrer dimecres 15 de març els alumnes de 5é i 6é vam anar a València a visitar les Falles. Tots ens vam equipar amb unes gorres blaves i vam