Comunicat famílies 3r trimestre

Comunicat famílies 3r trimestre

Benvolgudes famílies,

Ens retrobem de nou, esperant que les vacances de Pasqua hagen servit de temps de descans i desitjant que tot el món continue bé al vostre entorn.

Abans de començar aquest tram final, ens agradaria orientar-vos en alguns punts que creiem importants:

1. CRITERIS D’AVALUACIÓ

La Conselleria d’Educació, dins del marc que els planteja el Ministeri d’Educació, ens insta a tornar després d’aquestes vacances de forma “virtual”, i ens indica que les propostes que us plantegem han de ser avaluables. En aquest sentit, us volem llençar un missatge de tranquil·litat, ja que l’avaluació és un procés continu i viu durant tota aquesta etapa escolar.

És per això que els nostres criteris d’avaluació per aquest període d’excepcionalitat es basaran a partir dels nivells d’assoliment obtinguts al final de la segona avaluació, de tal manera que totes les propostes durant aquest temps de confinament serviran per reforçar o complimentar a l’alça aquests nivells d’assoliment.

De la mateixa manera, la nostra intenció (sempre subjecta a les indicacions de la Conselleria d’Educació) és reprogramar el curs 2020-2021 partint del punt on ens quedem, fent així un esforç per integrar aquests aprenentatges durant el curs següent.

En el cas de l’alumnat que canvia d’etapa educativa (Educació Primària a ESO), aquesta coordinació docent es realitzarà de segur dins del Pla de Transició, abans de l’inici del proper curs escolar.

2. ADRECES DE TUTORS I TUTORES I ESPECIALISTES. ENVIAMENT DE LES TASQUES (descarrega).

Us adjuntem de nou els correus electrònics de tot el professorat del centre per a que, en cas de qualsevol dubte, pugueu contactar. Penseu que el correu electrònic és el mitjà de comunicació directe que teniu amb l’escola, així que us demanem que esteu molt pendents d’obrir el correu de manera prou continuada.

Preguem que cada vegada que hageu de presentar una feina o proposta, li la envieu al mestre/a que corresponga, per tal de no sobrecarregar de correus electrònics als tutors i tutores.

Adjuntem també unes xicotetes instruccions de com fer les fotos a les tasques que envieu, ja que de vegades ens resulta molt difícil poder veure bé les feines, i per tant corregir-les i avaluar-les.

3. CRITERIS PEDAGÒGICS I DIRECTRIUS.

Us volem recordar que els Criteris pedagògics són:

  • Els xiquets i les xiquetes de Primària no haurien de tindre una connexió a la pantalla superior a les 3 hores al dia.
  • Seguim dosificant el volum de propostes, tenint en compte que es fan a casa i no a l’escola, i que les situacions familiars són molt diverses.
  • Treballem a través de tasques competencials adaptades a la situació actual, tenint en compte la situació de salut que ens envolta i que l’entorn actualment ja no és l’escola sinó les vostres llars: és a dir, les “Competències Educatives Covid-19”.
  • Donem resposta a tots els àmbits curriculars.

Així mateix, us volem recordar també les directrius següents:

És molt recomanable que els xiquets i xiquetes continuen utilitzant l’agenda escolar per a una millor organització de la feina setmanal.

Intenteu potenciar l’autonomia dels vostres fills i filles en la mesura del possible. No és el nostre objectiu que durant el seu temps de feina hageu d’estar asseguts al seu costat. És molt important la vostra ajuda a l’hora d’organitzar-se la feina, però intentem que no esteu obligats a estar de continu asseguts al seu costat.

Pretenem que totes aquestes propostes siguen la metodologia que ens permetrà seguir treballant i no perdre l’hàbit escolar dins del context actual.

Insistim, de nou, que no cal que patiu si no podeu fer totes les propostes que se us plantegen o fins i tot en el termini proposat. Simplement necessitem que davant d’aquesta impossibilitat intenteu comunicar-ho al vostre tutor o tutora.

Davant qualsevol dubte, ací estem tot l’equip del CEIP Port de Xàbia, sobretot amb moltíssimes ganes de tornar a la normalitat i retrobar-nos amb tots i cadascú de vosaltres!!!

Xàbia a 21 d’abril de 2020


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/41/d513865376/htdocs/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

També et pot interessar

General

Activitats per a Pasqua

Estimades famílies, Vos informem que per a les vacances de Pasqua no aneu a tindre deures o activitats curriculars específiques. És un temps de descans que, encara que les circumstàncies

General

Protegit: Festa d’hivern 2018

No hi ha extracte perquè és una entrada protegida.

General

Enviament butlletins

Estimades famílies, durant el dijous 26 de març els tutors i tutores vam enviar als vostres correus electrònics de contacte els butlletins de qualificació de la segona avaluació dels vostres