Com enviar les tasques

Com enviar les tasques

Estimades famílies i alumnat del CEIP Port de Xàbia,

L’enviament de les tasques per correu electrònic és una ferramenta essencial per poder fer el seguiment de l’aprenentatge dels xiquets i xiquetes del col·le per part del professorat.

És per això que, vist que sovint tenim dificultats per llegir allò que ens envieu, saber qui és el remitent o quina és la tasca que s’envia, us deixem a continuació unes orientacions per tal d’ajudar els i les mestres a fer el seguiment setmanal en la revisió de la feina que fa l’alumnat a casa.

1. Identificació de l’alumne/a.

El nom del xiquet o xiqueta ha d’indicar-se en el camp “assumpte”, així el professorat sap en tot moment qui està enviant el correu electrònic, ja que ens està passant que s’envien tasques d’un mateix alumne/a des de diferents correus que no tenim registrats.

2. Estructura del correu electrònic.

Ens agradaria que els correus electrònics que envia l’alumnat seguira les mateixes pautes tal i com ho faríem en qualsevol comunicació oral amb el professorat del centre:

  • Salutació
  • Missatge
  • Acomiadament

3. Destinataris dels correus.

Cal que envieu cada tasca al mestre o mestra corresponent per tal de no saturar als tutors i tutores. Quan l’enviament es faça a un especialista, caldrà enviar un correu per alumne/a individualment per poder registrar eficaçment un seguiment individualitzat per cada xiquet i xiqueta (no enviar junt dins d’un mateix correu feines de germans/nes diferents).

4. Com fer les fotografies.

Us adjuntem de nou una infografia on s’explica com fer les fotos de les tasques per tal que puguen ser llegides pel professorat adequadament. Preguem reviseu abans d’enviar les fotos que aquestes es lligen clarament i també que no estiguen girades.

Aprofitem l’ocasió per saludar-vos i donar-vos moltes forces tots els i les membres del Claustre.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/41/d513865376/htdocs/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

També et pot interessar

General

Subscriu-te a la nova newsletter

Vols rebre un email al teu correu quan publiquem notícies a la web?

General

Protegit: Marxa ciclista i a peu a l’Arenal 2019

No hi ha extracte perquè és una entrada protegida.