Benvinguda als Tradijocs

Benvinguda als Tradijocs

Al CEIP Port de Xàbia vam donar la benvinguda als Tradijocs  de la Marina Alta amb l’arribada de la bandera dels XI Tradijocs ala nostra localitat.

Ahir dijous 19 d’abril els nostres alumnes de Primària van fer una desfilada pels carrers del Port portant la bandera i anunciant l’esdeveniment amb música i globus de colors. Es van sumar a l’acte representants de l’Ajuntament de Xàbia com Vicent Colomer, regidor d’esports, o Paco Castaño, coordinador d’esports, entre altres.

En acabar el recorregut es va llegir un manifest  al pati de l’escola i tot seguit els alumnes de 5é i 6é van poder gaudir una bona estona amb diferents jocs tradicionals com el “sambori”, la “trompa”, la “corda”, les “boletes”, el “mocador”, les “birles”, el “set i mig” o el “cementeri”.

Ondara acollirà el proper 6 de maig la XI edició dels Tradijocs de la Marina Alta i els jocs es desenvoluparan a la zona del Prado.

També et pot interessar

Novetats

Protegit: Hort Escolar

No hi ha extracte perquè és una entrada protegida.

Activitats del centre

Tallers “bon ús d’internet i els mòbils”

Aquest dimarts 7 de novembre tots els alumnes de 5é i 6é, han treballat en unes sessions teòriques la importància de saber utilitzar correctament i de forma responsable els dispositius

Activitats del centre

FESTA DE LA TARDOR-1R CICLE

Ja ha arribat la tardor, i com cada any, els xiquets i xiquetes del 1r cicle del CEIP Port de Xàbia hem celebrat una festa molt especial. La cita aquest