Ajudes menjador: llistat provisional

Ajudes menjador: llistat provisional

La Conselleria d’Educació ha publicat hui el llistat provisional de puntuacions  de les ajudes assistencials de menjador escolar per al curs 2020-2021. Podreu consultar aquest llistat als vidres exteriors del porxe ubicat davant dels despatxos.

Les persones interessades disposen d’un termini de 10 dies hàbils, a partir de dijous 10 de setembre, per a la presentació, en el centre educatiu, de la documentació acreditativa en cas que consideren errònia la puntuació obtinguda o aparega com a exclosa.

Hem comprovat també que hi ha sol·licituds que encara es troben en fase de baremació, per tant no apareixeran als llistats. Consulteu en Secretaria aquesta situació.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/41/d513865376/htdocs/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

També et pot interessar

General

Horaris d’octubre a maig

Podeu consultar en la imatge adjunta els nous horaris per a aquest curs 2020-2021.

General

Qui és qui?

Aquesta setmana us proposem un divertit joc per a acabar el curs. Trobareu fotos d’adorables xiquets i xiquetes…però som els i les mestres quan erem crialla!!! Sereu capaços de dir-nos

General

Protegit: Festa d’hivern 2018

No hi ha extracte perquè és una entrada protegida.