A berenar la mona

A berenar la mona

Un any més arriben les vacances de Pasqua, i com sempre anem a celebrar-ho amb els companys de l’escola.

L’alumnat d’infantil aquesta vegada ens hem quedat al col·le perquè el parc on anem habitualment té les instal·lacions impracticables. Però no passa res, la diversió ha estat assegurada ens hem quedat a l’escola on hem jugat a diferents jocs populars, al mocadoret, a carreres de sacs, hem cantat cançons de Pasqua, hem fet manualitats .. i sobre tot, i el més important, ens hem menjat la mona!

L’escola s’ha quedat buida, els xiquets i xiquets de primer i segon han anat al riu-rau d’Arnauda on han gaudit de jocs populars.

Per altra banda, els alumnes de tercer i quart han baixat a la Cala Sardinera, acompanyats per Tere Bou i han aprofitat aquest dia per a netejar la platja i menjar-se la mona a la mar.

El cicle dels més majors (cinqué i sisé) han participat en la marxa solidària que organitza l’I.E.S. Núm 1. I han participat activament en els tallers que han organitzat bombers, Creu Roja i altres ONG.

Podeu veure les imatges ací

També et pot interessar

Novetats

Tallers formatius març 2019

Benvolgudes famílies: Tenim el plaer de convidar-vos a la segona part de la formació per a docents i familiars iniciada aquest curs. Us recordem que és un taller sobre el

General

Protegit: Marxa ciclista i a peu a l’Arenal 2019

No hi ha extracte perquè és una entrada protegida.

Novetats

Inici de curs 2018-2019

Us informem que, segons el calendari escolar publicat per la Conselleria d’Educació, les classes del curs 2018-2019 començaran el proper dilluns 10 de setembre. Acabeu de passar un bon final