A berenar la mona

A berenar la mona

Un any més arriben les vacances de Pasqua, i com sempre anem a celebrar-ho amb els companys de l’escola.

L’alumnat d’infantil aquesta vegada ens hem quedat al col·le perquè el parc on anem habitualment té les instal·lacions impracticables. Però no passa res, la diversió ha estat assegurada ens hem quedat a l’escola on hem jugat a diferents jocs populars, al mocadoret, a carreres de sacs, hem cantat cançons de Pasqua, hem fet manualitats .. i sobre tot, i el més important, ens hem menjat la mona!

L’escola s’ha quedat buida, els xiquets i xiquets de primer i segon han anat al riu-rau d’Arnauda on han gaudit de jocs populars.

Per altra banda, els alumnes de tercer i quart han baixat a la Cala Sardinera, acompanyats per Tere Bou i han aprofitat aquest dia per a netejar la platja i menjar-se la mona a la mar.

El cicle dels més majors (cinqué i sisé) han participat en la marxa solidària que organitza l’I.E.S. Núm 1. I han participat activament en els tallers que han organitzat bombers, Creu Roja i altres ONG.

Podeu veure les imatges ací

També et pot interessar

General

Suspensió de classes

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Xàbia informa:Davant la preemergència decretada per aquesta nit i demà dijous nivell ROIG per pluges a tota la província, el CECOPAL de Xàbia ha

Activitats del centre

Protegit: Carnestoltes 2018

No hi ha extracte perquè és una entrada protegida.

General

Campanya Recaptera a l’escola

Des de fa ja alguns cursos escolars, el Claustre de mestres va promoure dur a terme, al llarg de tot el curs escolar, una campanya destinada a contribuir en la